PRODAJA IN SERVIS

Naprave vam ne bomo le prodali, ampak tudi strokovno vgradili in skrbeli zanjo (redni letni servisi, preventivni pregledi in čiščenja). Vaše zadovoljstvo je za našo ekipo izrednega pomena. 

Storitve našega podjetja so usmerjene h kupcu.

Skupaj poiščemo pravo rešitev za kar največji izkoristek v celotni življenjski dobi kurilne naprave. Z vami smo od načrtovanja do vzdrževanja.

•    Pridemo: oglasimo se pri vas.
•    Pogledamo: analiziramo obstoječe stanje.
•    Svetujemo: skupaj poiščemo najboljšo rešitev za vas.
•    Ovrednotimo: sestavimo predračun.
•    Izvedemo: z našimi inštalaterji pod našim nadzorom.
•    Garantiramo: ustrezno delovanje sistema pri pravilni vgradnji.
•    Vzdržujemo: opravljamo vsakoletne servisne preglede za dolgo življenjsko dobo sistema in maksimalen izkoristek investicije.

Naša primarna dejavnost je dobava in montaža peči na BIOMASO (polena, peleti, sekanci).
Peč vam strokovno vgradimo in poskrbimo za vzdrževalne in druge servisne storitve. Poleg kotlov nudimo še veliko izbiro kaminov in kaminskih peči: kamini za zasebne in poslovne prostore, kamini za savne, kamini na pelete, polena ali v kombinaciji obojega.

Ker se BIOMASA in SONČNA ENERGIJA odlično dopolnjujeta, je v našem prodajnem programu  tudi dobava in montaža solarnih sistemov, tako vakuumskih kakor tudi klasičnih ploščatih kolektorjev.

Opremljamo objekte vseh vrst in velikosti. Za manjše objekte, nizko energetske hiše ali stanovanjske enote priporočamo samostoječe kaminske peči na polena, kaminske peči na pelete in kombinirane peči polena/peleti, toplozračne ali z vodnim izmenjevalnikom.

Smo uradni zastopnik kaminskih peči RIKA, ki jih odlikuje izredno visok izkoristek kuriva, tiho in zanesljivo delovanje ter poseben sistem kroženja zraka, ki ne saji stekla.

V prodajnem programu imamo tudi kaminske peči z vodnim izmenjevalnikom podjetja SHT, ki so bile zasnovane in razvite v podjetju RIKA, podjetje SHT pa jih sedaj uspešno proizvaja in trži.