Kako izbrati pravi kamin za vaše potrebe?

Izbor pravega kamina ni vedno lahka naloga, še posebej zato, ker napačna odločitev lahko pripelje do obžalovanja, prava odločitev pa vam zagotavlja leta prijetnih užitkov ob toplem pogledu na prasketajoč ogenj, ki sprošča in pomirja.

V zadnjih letih se vse več ljudi odloča za nakup kamina ali kaminske peči, žal pa do zdaj ni nihče pripravil “navodil” kako izbrati pravi kamin. Vse preveč kupcev zato odločitev sprejme na le na podlagi cene, ki najbolj ustreza njihovemu proračunu.

Takšen pristop pogosto pomeni, da se kupec odloči za napačen kamin, ki je ponavadi hrupen, neekonomičen, ne akumulira toplote in hitro “pregori”.

Da bi se izognili nakupu napačnega kamina smo v podjetju AGNI za vas pripravili “hitri vodič” za lažjo izbiro primernega kamina, ki bo ustrezal vsem vašim potrebam in zahtevam.

Kako sprejeti pravo odločitev?

Izbira pravega kamina ni lahka naloga in računamo na to, da vam bodo zgoraj omenjeni kriteriji v kar se da veliko pomoč. Kljub temu vas ne želimo pustiti le z goro novih informacij, zato vam bomo na tem mestu pomagali sprejeti pravo odločitev.

Glede na zgoraj omenjene kriterije smo izbrali tri različne kaminske peči, ki bi morale ustrezati vašim željam in potrebam.

Vedno smo vam na voljo tudi za individualno svetovanje. Če imate dodatna vprašanja, pišite na info@agni.si ali pokličite +386 (0)51 20 66 92.